معرفی شاخه های رشته معماری | معماری نواز
به طور کلی انتخاب رشته مهندسی معماری به معنای علم آباد سازی و بنایی (ایجاد سر پناه برای بشر) می باشد. در واقع در انتخاب رشته مهندسی معماری ترکیبی از صنعت ساختمان سازی به همراه هنر و خلاقیت برای محیط زیست و جامعه بشری دیده می شود. تعداد کل واحدها 32 واحد میباشد که 25 واحد آن دروس تخصصی شامل ساختار منظر و محیط، مبانی نظری معماری منظر، تاریخ معماری منظر، قوانین محیط و نظامهای طبیعی پویا، روان شناسی محیط، طراحی منظر و محیط 1، طراحی منظر و محیط 2، طراحی منظر و محیط 3، گیاه شناسی کاربردی میباشد که گذراندن آن الزامی است. 2 واحد درسی به صورت اختیاری از میان دروس پارکهای جنگلی، مدیریت و نگهداری فضای سبز، علوم جانوری، اقلیم شناسی کاربردی، محیط زیست، باغسازی ایرانی، باغبانی باید انتخاب گردد. در گرایش معماری_معماری ما آموزش میبینیم چگونه یک مکان برای زندگی خودمان و دیگران طراحی کنیم البته همانطور که در مقدمه بیان کردیم معماری سعی طراحی یک مکان برای فضاهای مورد نیاز انسان فضاهایی مانند خانه، مدرسه، بیمارستان، فروشگاه، شرکتها و کارخانهها و…. رشته معماری منظر در حدود 50 سال پیش در دانشگاه های اروپا تعریف می شود.
گرایش مطالعات معماری ایران
درس اختیاری آن از بین دروس تاریخ معماری اسلامی ایران، فلسفه معماری اسلامی، سازههای نو، روشهای پیشرفته ساخت، سازههای سنتی، باغ سازی ایرانی، اقلیم شناسی کاربردی، زیبایی شناسی معماری، قوانین و مقررات شهری، شهرسازی اسلامی، هنرهای اسلامی، سیر تحول معماری اسلامی، 2 واحد را میبایست انتخاب کنید. دانش آموختگان رشته مهندسی معماری عموما در ابتدای کار در دفاتر فنی و مهندسی شروع به کار کرده و بعد از کسب تجربه تصمیم به تاسیس دفتر طراحی مستقل گرفته یا شروع به انجام پروژه های آزاد می کنند. تلاش در جهت پیاده سازی اهداف توسعه پایدار و مفاهیم پایداری برای کاهش اتلاف انرژی و آلودگی های زیست محیطی در معماری، سبب ایجاد گرایش معماری پایدار در کارشناسی ارشد معماری شده است.
مهم ترین دروس دانشگاهی رشته مهندسی معماری
فارغ التحصیل معماری آمادگی کار در رشته های مرتبط با معماری مثل طراحی صحنه یا طراحی صنعتی را هم دارد. کسانی که از دانشکده معماری فارغ التحصیل می شوند پروانه نظام مهندسی نمی گیرند و نمی توانند یک دفتر مهندسی راه اندازی کنند. ولی با توجه به پیشرفت ساخت و سازهای مسکونی، تجاری، فرهنگی و…بازار کار خوبی منتظر فارغ التحصیلان رشته مهندسی معماری در ایران است. علاوه بر این شاهد هستیم که گرایش های متعددی بسته به نیازهای کشور آمریکا در دانشگاه های معماری ایجاد شده است تا دانشجویان بتوانند بعد از تحصیل و آموزش در تخصص ها مختلف در زمینه های خاص خود وارد بازار کار در آمریکا شوند.
چارت درسی و پیش نیاز های رشته معماری
در این مقالات می تونید با سایر رشته های دانشگاهی ریاضی فیزیک آشنا بشید. در پایان شما با ارائه پایان نامه که 5 واحد دارد درستان را خاتمه میدهید. گرایش بازسازی پس از سانحه، ضمن آشنایی شما با سوانح طبیعی و شناخت مفاهیم بلایا و اتفاقاتی و حوادثی که انسان رقم میزند به بحران در سه برههی آن که منظور قبل از حادثه، حین حادثه و پس از حادثه میپردازد و به موضوع بازسازی نیز اشاره میکند. پذیرش با آزمون و بدون آزمون نسبت به تحصیل در این رشته اقدام طراحی تاسیسات مکانیکی ساختمان نمایند. 1 – طراحي (تك بنا يا مجموعه زيستي كوچك) ، از طرحهاي اوليه تا مراحل اجرايي كار و طراحي اجزاء و عناصر تشكيل دهنده بنا كه اين زمينه وظيفه محوري كار معمار را تشكيل ميدهد. معماري تركيب، طراحي و پديدآوردن فضاي زيست انسان در طبيعت است؛ كه اين فضا ميتواند مسجد، بيمارستان، مسكن، مدرسه و يا هر فضاي ديگري باشد كه شهر را به وجود ميآورد.
- عزیزم این گرایشایی که توضیحشو دادیم و قراره بدیم مربوط به کارشناسی ارشد ودکترا میشه.تا اونجایی که من میدونم تو دفترچه گرایشارو مشخص میکنن.
- از طرفی درآمد و بازار کار این رشته هم مناسب است بنابراین تصمیم گرفتیم در این مطلب به صفر تا صد رشته معماری بپردازیم.
- شما در این رشته علاوه بر تحلیل محیط پیرامونتان و همچنین برنامه ریزی و طراحی، علم ترمیم و حفاظت از زمین هم آموزش میبینید.
- البته نکته مهم دیگری که در خصوص تحصیل معماری در آمریکا باید به آن اشاره داشته باشیم این است که دانشجویان بابت تحصیل در دانشگاه های معماری امریکا باید هزینه تحصیل و علاوه بر آن بتوانند هزینه های زندگی در آمریکا خود را نیز تامین نمایند.
بدین ترتیب موفقیت افراد در کنکور سراسری دانشگاه ها و در دوره دبیرستان هیچ ضمانتی برای اقبال افراد در این درس ها محسوب نمی شود. مدیریت امکانات که ترکیبی از عناصری چون مدیریت تجارت، معماری، مهندسی، و علوم رفتاری است شامل عملیات روز به روز بنای فیزیکی ساختمان، رفع نواقص، شناسایی مشکلات بالقوه، و برنامه ریزی برای تغییرات است. اهداف این رشته عبارتند از مدیریت فضا، کنترل هزینه، و افزایش بهره وری محیط کار. تعداد معدودی برنامه تحصیلی وجود دارد که محور آنها به طور اخص طراحی امکانات است؛ رشته های مرتبط عبارتند از مدیریت ساخت و ساز و مدیریت/توسعه املاک و مستغلات. «انجمن بین المللی مدیریت امکانات» می تواند فهرست برنامه های دانشگاهی، مدارک حرفه ای و سایر منابع را ارائه دهد.