اورژانس هوایی نقش موثری در کاهش قربانیان تصادفات جاده ای دارد

اورژانس هوایی نقش موثری در کاهش قربانیان تصادفات جاده ای دارد

اگرچه هر ساله تعداد تصادفات افزایش یا کاهش می یابد، اما با افزایش سرعت ارائه خدمات درمانی به آسیب دیدگان این حوادث توسط اورژانس، هلال احمر و سازمان آتش نشانی در کاهش صدمات و معلولیت های ناشی از این حوادث تلاش خواهند کرد. یکی از مهم ترین دلایل این افزایش سرعت سرویس، استفاده از اورژانس هوایی در تصادفات در مسافت های طولانی و یا در مکان هایی است که دسترسی به آنها دشوار است. در ادامه این موضوع را بررسی خواهیم کرد.

اهمیت امداد هوایی در مسیرهای حمل و نقل صعب العبور

چندی پیش رئیس جمعیت هلال احمر تفت با اشاره به اینکه در هر جایی که لازم و مقدور باشد از خدمات اورژانس هوایی استفاده می شود، گفت: همکاری و مشارکت اورژانس از جمله اورژانس و هلال احمر در محل حادثه مشهود است. بروز حوادث و افزایش سرعت امداد و نجات، این همکاری برای امداد و نجات در صحنه حادثه ضروری است تا نیروهای امدادی بتوانند با سرعت بیشتری امداد رسانی کنند.

مسئول اورژانس هوایی آذربایجان شرقی درباره فعالیت های این اورژانس گفت: با توجه به گستردگی راه های ارتباطی، وجود محورهای مواصلاتی صعب العبور، آمار بالای تصادفات و مناطق محروم آذربایجان شرقی، جابجایی سریع مصدومان هواپیما انجام شد. بیرون تصادفات جاده ای، مادران باردار، بیماران قلبی و بیماران سکته مغزی بیش از حد نیاز به مراکز تخصصی مراجعه کنند.

وی همچنین به انتقال اعضای پیوندی با بالگرد اشاره کرد و ادامه داد: با توجه به اهمیت انتقال سریع اعضای پیوندی بین استانداری های همجوار، وجود پایگاه هوایی اورژانس در استانداری ضروری است.

وی در خصوص زمان ایجاد پایگاه هوایی اورژانس در تبریز گفت: همزمان با سایر استان ها در سال 1392 پایگاه هوایی اورژانس آذربایجان شرقی نیز با همکاری دانشگاه علوم پزشکی تبریز و تبریز سهند آغاز به کار کرد. شرکت هواپیمایی

مصطفی سلیمانی در خصوص تعداد ماموریت های اعزامی به این پایگاه گفت: 67 درصد بیماران منتقل شده مربوط به جراحات ناشی از تصادفات و حوادث رانندگی، 8 درصد مربوط به زنان باردار، 7 درصد مربوط به سکته و 6 درصد مربوط به سکته مغزی است. مجروح. بیماران قلبی و 12 درصد مابقی مربوط به سایر حوادث و بیماران داخلی است

چالش های کار در شرایط اضطراری هوایی

محمدتقی مهدوی یکی از نیروهای اورژانس است که در پایگاه هوایی اورژانس شیفت دارد. وی درباره شروع کارش در پایگاه اورژانس هوایی می گوید: هشت سال در آمبولانس کار کردم اما علاقه به هوانوردی باعث شد به سمت خدمت در اورژانس هوایی بروم.

وی درباره تفاوت کار در آمبولانس با هلیکوپتر اضافه می کند: البته هر کدام دغدغه های خاص خود را دارند. در آمبولانس ها تعداد ماموریت ها بیشتر است اما در هر ماموریت آمبولانس هوایی استرسی معادل شاید 10 ماموریت زمینی وجود دارد. علاوه بر این، استرس و فضای محدود در هلیکوپتر از دیگر چالش های کار در شرایط اضطراری هوایی است.

وی ادامه می دهد: معمولاً جدی ترین بیماران مانند بیماران قطع عضو، کسانی که از ارتفاع افتاده اند و سایرین که در بدترین وضعیت جسمانی خود هستند با آمبولانس هوایی منتقل می شوند که بار روانی بیشتری بر دوش مجرد خواهد گذاشت. صبور. او افسر اورژانس حاضر در هلیکوپتر بود

راهی که باعث افزایش درد مصدوم می شود

رئیس اورژانس 115 پیش بیمارستانی شهرستان کلات در پایان فروردین ماه در خصوص اهمیت آمبولانس هوایی گفت: وضعیت جاده های کلات باعث می شود بیماران به ویژه شکستگی ها درد بیشتری را در ناحیه کمر متحمل شوند. جاده هنگام حرکت آمبولانس ها

اسماعیل میرزایی در خصوص اهمیت استقرار و استقرار سکوهای بالگردی در نقاط مختلف شهرستان کلات گفت: با توجه به شرایط اقلیمی و سختی دسترسی به شهر کلات، نیاز به امداد هوایی در حوادث و حوادث دوچندان می شود.

وی تصریح کرد: اگر چه برای ما بسیار مهم است که بیمار را در کمترین زمان ممکن به پزشک برسانیم و حتی چند ثانیه نیز حائز اهمیت است، اما اگر بیمار طبق روال عادی از منطقه مسجد حضر به شهر کلات اعزام شود، انجام می شود. حدود 1 تا 1.5 ساعت و در صورت لزوم ارسال به مشهد 5 تا 6 ساعت زمان می برد.

رئیس اورژانس 115 پیش بیمارستانی شهرستان کلات گفت: اگر بیمار با بالگرد از منطقه مسجد حضر به مشهد اعزام شود کمتر از دو ساعت طول می کشد.

وی تصریح کرد: اگر بیمار سیگنال ارسال با بالگرد داشته باشد، زمان اعزام بیمار به مشهد از قسمت مسجد الحادر بسیار کاهش می یابد و این امر باعث کاهش مرگ و میر و ناتوانی و نجات جان انسان ها می شود.

رئیس اورژانس 115 پیش بیمارستانی شهرستان کلات در نهایت تایید کرد: بیشتر مواردی که درخواست هلیکوپتر می شود مربوط به تصادفات جاده ای، سکته قلبی، سکته مغزی و زایمان سخت مادران باردار مشروط بر شرایط جوی است. پرواز. .

منبع: https://www.donyayekhodro.com/news/250143/%D8%A7%D9%88%D8%B1%DA%98%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D9%87%D9%88%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D9%86%D9%82%D8%B4-%D9%85%D9%88%D8%AB%D8%B1%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%A7%D9%87%D8%B4-%D8%AA%D9%84%D9%81%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AF